11

Elena-Simina LAKATOS

Elena-Simina LAKATOS
PRESEDINTE SI DIRECTOR EXECUTIV
Preşedinte şi director executiv: Dr.ing.,ec. Elena-Simina LAKATOS
Naţionalitatea/Cetăţenie: Română
Domiciliu curent: România
Limbi străine cunoscute: Română (nativ) Engleză (fluent) Italiană (fluent)

Elena-Simina Lakatos este Preşedinte şi Director Executiv al Centrului pentru Iniţiere şi Dezvoltare Organizaţională începând cu anul 2012. Simina are cunoştinţe de specialitate în domeniul tehnic şi economic, prin specializarea în Administrarea afacerilor (2007) la Facultatea de Business, Universitatea „Babeş-Bolyai” în Ingineria Materialelor şi a Mediului, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (2010) absolvind cu „Diplomă de Onoare”. Ea este Dr. în Inginerie şi Management (2012), prin realizarea tezei „Approach corporate social responsibility through partnerships between businesses and NGO’s for company sustainability”, cu accent pe IMM-uri şi ONG-uri, doctorat realizat în co-tutelă între Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, România şi Universitatea Oulu, Finlanda.
Ea este membru fondator al IRCEM şi are mandat să reprezinte în mod legal IRCEM de la fondarea sa, în septembrie 2012. În 2011, Simina intră în echipa Departamentului de Management şi Inginerie Economică a UTCN, fiind implicată în principal în următoarele domenii de cercetare şi de predare: Management strategic, Evaluarea firmei, Marketing şi Management Internaţional, direcţii care o ajută să dezvolte IRCEM. Mai mult decât atât, a urmat o serie de cursuri şi specializări în domenii precum: leadership, comunicare şi resurse umane. Simina are de asemenea experienţă şi expertiză în gestionarea şi administrarea proiectelor.
Începând cu anul 2014 deţine şi funcţia de Director Administrativ şi Financiar la Facultatea de Construcţii de Maşini, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, România.