Elaborarea strategiei de economie circulară „BUZĂU ORAŞ CIRCULAR 2030”

Elaborarea strategiei de economie circulară “BUZĂU ORAŞ CIRCULAR 2030”

ELABORAREA STRATEGIEI PRIVIND TRANZIŢIA DE LA ECONOMIA LINIARĂ LA ECONOMIA CIRCULARĂ A ORAŞULUI BUZĂU ÎN      CONCORDANŢĂ CU DIRECTIVA EUROPEANĂ UE 2018/848 ŞI STABILIREA PLANULUI DE ACŢIUNI “BUZĂU ORAŞ CIRCULAR 2030”

Primăria Municipiului Buzău în parteneriat cu IRCEM au plăcerea de a vă invita la evenimentul “BUZĂU ORAȘ CIRCULAR 2030” din cadrul proiectului “STRATEGIA PRIVIND TRANZIŢIA DE LA ECONOMIA LINIARĂ LA ECONOMIA CIRCULARĂ A ORAŞULUI BUZĂU ÎN CONCORDANŢĂ CU DIRECTIVA EUROPEANĂ UE 2018/848 ŞI STABILIREA PLANULUI DE ACŢIUNI”.

Workshop-ul va avea loc în data de 09.10.2019, în Sala Nicu Constantinescu din incinta Primăriei Municipiului Buzău, începând cu ora 09:00.

Proiectul vizează crearea unei strategii care va susține trecerea de la economia liniară la economia circulară a Municipiului Buzău, prin implicarea tuturor actorilor reprezentativi. Prin urmare, invităm toate părțile interesate: mediul de afaceri, autoritățile publice, ONG-urile, precum și cetățenii Municipiului Buzău pentru a ne oferi un punct de vedere cu privire la direcțiile viitoare pe care ar trebui să se focuseze orașul pentru a putea adopta principiile de funcționare a unui oraș circular până în 2030. Totodată, se vor discuta și aspecte ce țin de identificarea problemelor de interes socio-cultural, economic și de mediu, astfel încât să oferim soluții pentru acestea.

Agenda evenimentului”BUZĂU ORAŞ CIRCULAR 2030″!

Înregistrarea participanților se face accesând link-ul următor:

https://bit.ly/2niZ3Zz

Vă invităm să fim parte din schimbare împreună!

Echipă:

Departamente sau Laboratoare:

Leave a Comment

Scroll to Top