Festivalul Studenţesc de Antreprenoriat 2018

Premiază-ţi spiritul antreprenorial!

În perioada  27.11-20.12.2018 INSTITUTUL PENTRU CERCETĂRI ÎN ECONOMIE CIRCULARĂ ŞI MEDIU “ERNEST LUPAN” va organiza ediţia a IV-a a Festivalului Studenţesc de Antreprenoriat 2018, în colaborare cu Primer By InnoEnergy şi ClujHUB, o competiţie de antreprenoriat eco-inovativ adresat tinerilor din România.

 

Scopul proiectului constă în promovarea culturii şi gândirii antreprenoriale eco-inovative în rândul tinerilor prin dezvoltarea competenţelor de iniţiere şi gestionare având la bază substituirea, reducerea, refolosirea şi reciclarea deşeurilor .

 

În perioada de mai sus menţionată vor exista 2-3 întâlniri pe săptămână (timp de 4 săptămâni).

 

Pe parcursul fiecărui workshop se vor discuta subiecte relevante pentru construcţia unui business sustenabil. Programul se încheie în 20 decembrie cu un DemoDay, o zi de pitchuri, în urma cărora se premiază o idee de business cu 1000 EUR.

Plus valoarea programului constă nu doar în conţinutul oferit, ci şi în accesul la reţeaua Innoenergy. Programul de pre-accelerare este doar un prim pas în programele oferite de InnoEnergy, printre care competiţii de business (în care premiile sunt de 30-35.000 EUR) sau acces la investiţii (de până la 150.000 EUR).

Se poate participa individual sau se pot forma echipe de maxim 3 persoane pentru a putea concura.

 

Înscrierile se pot face accesând link-ul linkul către eveniment.

Proiectele vor fi evaluate de un juriu multidisciplinar, format din specialiști cu experiență în antreprenoriatul clasic cât şi cel eco-inovativ.

 

 

Responsabil proiect:  Ligia NAN

Director departament ANTRENORIAT ȘI ECONOMIE CIRCULARĂ

Contact: 0743 641 421

Pentru mai multe detalii despre competiție, accesați site-ul www.ircem.ro